U svibnju smo sudjelovali na čak dva festivala s našom predstavom GENERACIJA XYZ. To su bili Festival Cu’Fus u Samoboru (22.I 23.5.2021.) i FESTIVAL ALTERNATIVNOG KAZALIŠTA – FAKI. (30.5.2021.)

To su bila naša prva gostovanja na festivalima, a veseli nas što nas čeka još puno drugih gostovanja. Već u lipnju smo u Projektu Ilici, u srpnju na Osječkom ljetu kulture.

CU’FUS

Međunarodni festival Cu’Fus ove godine ugostio je šest različitih predstava, a to su:

LOS FLACOS ( Nives Soldičić, Emilio Alcantara) Rijeka TRIOLA (Iva Peter Dragan, Nikolina Majdak, Damir Mihaljević) Zagreb – “Trio la la la ”Teatar CIRKUS punkt (Lidija Kraljić, Ivana Pedljo, Marijana Matoković) Zagreb – Generacija XYZKLAUN LUDEK ( Zoran Vukić) Samobor – “Šarada I šareno šalabajzanje” LOOP CIRKUS (Aleksandar Đikić, Diana Fureš) Zagreb – “El Cric”

Organizatori festivala su udruga Cirkultura i Antuntun.

Kakva je bila atmosfera, možete vidjeti u ovom YT presjeku festivala.


FAKI

Festival FAKI ove godine brojao je preko trideset nastupa u tjedan dana festivala. Ono što svakako treba izdvojiti da smo odabrani među 128 prijavljenih iz cijelog svijeta, obzirom da je dio programa bio prikazivan online. Naša izvedba bila je 30.5. u dvorištu Medike. A kako nam je bilo, možete vidjeti u foto albumu.